Science fiction

Familjen har köpt en incubator för att kläcka kycklingar utan mamman. En väldigt konstig uppfinning. Äggen ligger i den lilla plastbubblan som håller värmen och snurrar runt då och då. De har legat där i ca 15 dagar och när jag kom hem så hade en fötts!! Jag visste inte vad jag skull göra så jag freakade ur, försökte ringa Michelle och beskriva att det låg en kyckling i plasssaken, haha. Det gick sådär. Det bästa var när den snurrade runt och lilla Bob (som vi döpte honom) satt där bland lalla ägg och fick snällt åka ett varv runt, haha.



 

Bättre sent än aldrig..

Har ju faktiskt helt glömt bort att berätta att Moa var här på en spontan snabbvisit. Mycket trevligt! Vi kollade på bio i Cambridge, shoppade och var i London. Dessutom så var vi på musikalen Wicked. Den var bra och det va kul att gå på en "seriös" musikal så jag inte varit på musikal på jättelänge!


Varför man inte kan göra nåt annat i två minuter..


Punting

Herregud vilken helg! Fredagen spenderades som barnvakt och senare även fylletaxi. Blev stoppad av polisen med nio personer 40+ i bilen.. Men den berättelsen förtjänar kanske ett eget inlägg, helt klart veckans upplevelse!
På lördagen bar det av till Cambridge äntligen och vi puntade! Väldigt mycket folk, och dyrt såklart. Men kul att ha testat! Sedan have vi picknick i Jesus Park!



Helt plötsligt så började alla skratta och vi fatta inget. Han lyckades inte riktigt styra båten men bara en hand, haha. Jobbigt läge!




Weekendtrip to Brighton











Fish'n'chips, snygg bränna (vet fortfarande inte hur jag lyckades med den vinkeln), sol, bad, lyxigt hotell, fin utsikt, granne med en nattklubb (kolla skylten "open til late") söta hus & trevliga människor. Dessutom lyckades jag köra hela vägen hem själv utanför london, var en del köande och sexfiligt, vuxenpoäng där!

PUSS

När uttrycket burnd fick en ny innebörd..


(glömde tyvärr ta en bild då jag var nybränd, haha.)

Scenario:
Jag och Tom sitter i bilen. Tom tar drar ut den där lilla pluggen som man tänder en cigg med. Han frågar om den är varm och säger att han ska testa. 2 sekunder senare sitter den i min arm!
Nu vet vi i vilket fall, jag har fatiskt också alltid undrat hur en såndär fungerar. Hade dock tänkt prova på nåt annat sätt.

First one down!



Har dock inte riktigt funderat ut det bästa sättet att få bort det hela. Funderar på tjocka handskar och sen är det bara att börja plocka! Såg ut lite som ett konfettiregn i backspegeln, helt klart veckans upplevelse!

Vad man kan få för en liten påse chips..

Det är det här som kallas barnarbete!



London in mah heart baby!

Hela helgen spenderades i London! Upptäckte att jag kan ta tunnelbalan ifrån sista stationen och då bara betala 70 spänn istället för lite över 200. Så nu kan man åka när man vill! Dessutom hittade jag till Epping och tillbaka, jag och hela familjen är fruktansvärt imponerade!
Lördagen spenderades med Maria och en anna au-pair och jag shoppade en hel del. Fick ju fet lön på fredag där, väldigt passande! Smycken, parfymer, jeans och en massa skönehtssaker som vanligt;) Senare på eftermiddagen så mötte jag upp med Hedvig & Cissi ifrån Sverige och vi hängde lite och gick runt på stan. Det va även en grymt stor Prideparad längs hela Oxford St som var avspärrat. Helt galet!



Söndagen spenderades också med lite shopping. Blev dessutom uppragggad av en Hare krishna munk. Vilket blev ganska komiskt
- Are you openminded?
- Ehm.. i guess so..
- You should try meditation, because our body and mind are to different things so if we only invest and things that can go away or soul will be empty when our body dies.
(Sitter där med shoppingkassar på Oxford St)
- Like shopping?
- Yes... do you like shopping?!

Sedan spenderades resten av dagen med piknick i Hyde Park där det även var en gigantiskt konsert. Hörde Lily Allen och Jay-z som spelade. Amazing weekend helt enkelt!



Quick

Hello!

En snabb update! Jobbar förskolan hela veckan vilket innebär dagar mellan 8 och ja, tidigast sex..
Men fick lön i fredags så jag spenderade hela helgen i London. Prideparad, trevligt sällskap och häng i hyde park till tonerna av lily allen & jay-z!
Har även skaffat lägenhet, riktigt sweet faktiskt!
Hoppas allt är fint med er!

PUSS!

Dagens rebus



                                        
                                                         +





                                                             =






Sådär! Då var det lilla prolbemet ut världen! En duva hade bosatt sig på mitt tak i tre dagar och när jag kom hem så låg detta på bordet. Här på landet tar vi tag i problemn själva. Antar att den duvan inte kommer besvära mig mer.









RSS 2.0