"Linn Petterson har glömt sin plånbok.."

.. När hon lekte vid liarna på Toysrus. Bra jobbat! Helt plötsligt när vi ska åka ifrån affären inser jag att plånboken är borta. Jag börjar leta igenom hela bilen och när jag står och skriker vid bakluckan så kommer en mamma utspringande och frågar om jag är Linn. De hade ropat ut i varuhuset när hon hade hittat den. Herregud! Haha. Annars har jag träffat fina vänner och haft tacokväll med princesstårta. Och igår kollade vi på Idol meed en bonus;) På tal om förlora saker så råkade nån i min grupp också lämna in mina bestick till restaurangen. Det kan tyckas omärkbart men om man har 6 st bestickpar men nu bara 5 så gör det en stor skillnad. Irriterande helt klart.
Annars packar jag eftersom jag drar till Stockholm imorgon och sen i princip till Egypten därifrån.
Annars (igen) så är jag nu vice VD, YES! Drack dessutom just ungdomselixir så nu har jag 15 dagar att kvala till toppen, nu kööör vi!

PUSS BAH!

Ett skepp kommer lastat med brev bah!


Stor vare också! Innehållet kan skådas nedan:

-makrill (såklart)
-nya converse
-mössa
-vantar
-fitnessyoga-dvd (ignorerar hinten, tack mamma!)
Lägg dessutom märke till den grymma flätan jag har fått, nu kan jag inte ta ut den eftersom jag inte kan göra om den själv. Men vad gör det när jag har köpt sims? Ingen kommer ändå se mig igen. Någonsin. Ska bara hämta den sista tvätten innan jag försvinner igen.
I alla fall, tack mor!!

Puss

Ålderstecken del 1

Detta kom jag ut med för några dagar sen. Vad hände?! Herregud!
Och som att det inte vore nog så ska vi ha princesstårtkalas idag också. Kanske borde börja sticka också. Eller knyppla.


Återblick: en fantastiskt söndag!

Varje aktivitet tog mellan 1 och 1,5 timmar. Jag har blivit väldigt bra på att fördriva tid som student.


Styckning. Höjdpunkten kan ha varit då jag fick blod på datorn. Vilket också påminner mig om att den inte är tvättad än. Inte så bra.



Vet inte rikgit vad jag kan skylla på här, extremt rörelsemöster i sömnen kanske? Mycket balsamspray och tre utbrott senare har jag nu konstant fläta.

Hoppas ni hade en fin söndag!

Västerås pärla





Söndagspromenad längs med hamnen. Tanken var egentligen en båttur men båten såg inte så lockande ut. Vi väntar nog till högsäsong istället tror jag!

Nöjdtjej_89

Årets glögg, nu är den min! Sitter och smakar på den nu, den är.. stark! Haha. Inte helt hundra men och andra sidan föredrar jag ju saftglögg också. Flaskan va ju fin!
Tror dessutom att jag är lite febrig efter vaccinet, då kanske inte glögg hjälper? Känner mig redan varmare.


From my window


Ganska nice att vakna till tycker jag. Det är i princip alltid fint väder här, snacka om uppköp!
Idag har vi lektioner ifrån 9-17 varav en är F2 om data! Oh no, räckte gott och väl med excel tack!
Nej nu blir det skolan.
Ciao!

Sängläge

Även om man inte kan tro det nu så har jag faktiskt varit nere på stang en sväng idag. Inhandlade mycket sexiga varor såsom disktrasor och toapapper. Nu har jag dock intagit sängläge & pyjamas i min gigantiska soffa. Det är jag och Mintzberg, herregud vad vi myser.

Har även laddat lite inför Egypten och lagt fram lite stuff. Har även tagit denna strandbild, dessutom är det en sneakpeak på mina nya glasses för er som inte sett. Imorgon ska jag nog vaccinera mig också, woho! 



Nej tillbaka till Mintzberg!

Nu köööör vi!

Som vi bruka säga i Vässan minsann.
Otroligt trevlig helg! Har vinkat av Sanna på stationen och nu har jag lyckats fälla ihop soffan helt själv, inte det lättaste. Dessutom så tog vi fram entrecote som jag nu måste äta själv, haha. Gourmet utan gränser;) Självklart serverades Sanna frukost på sängen, ägg stekta i mina hjärtformar. Är jag inte fantastisk?
Gårdagens spenderades framför en film och idag har vi varit på stan och shoppat och långfikat med Hedvig & Mario. Så trevligt att träffa lite annat folk! Har ju bara träffat Västerås-folket i en månad. 
Sen kom vi nog också på utklädnad till halloween. Jag ska nog vara inget mindre än en.. 
 

RÄKA! Jag tycker det är en fantastik ide! Jag tänker mig rosa legginhs, rosa t-shirt och sen en kudde under. Sedan ska jag och Sanna sy varsin fin stjärt att fästa i t-shirten därbak och sedan får håret bli rosa. Fram på magen sys sex fast som ben. Det kan bli super och Sanna ska nog vara en kräfta tror jag! Haha, vi fär väl se!

Puss

Nu har det gått för långt

Jag har officiellt blivit dissad av hotmail, och dumförklarad.
Jag har ny mejl (linn.m.hotmail.com) och detta är det enda meddelandet just nu..


Ehh ja jag är väl medveten om att jag kan ta emot mejl på en mejl. Jag har bara inte fått några, OKEJ?!


Sistersister

I helgen var syster här! Vi sov, mest. Men förutom det så gick vi på stan, hyrde film, lagade god mat och gick längs hamnen. Syster har de flesta bilderna men jag lyckades smygfota en.


Liten & trött


Är så himla sugen på att klippa mig kortare på tal om nåt annat, haha. Kan inte bestämma mig!

Puss

På begäran

Så vill min syster ha ett inlägg så ja.. Hon kommer imorgon! YAY! Har städat hela lägenheten så allt är kliniskt rent! Vi ska gå på stan, äta BJ's, laga tacos och kanske gå en sväng längs hamnen.
Har just kommit hem ifrån tentafesten därav anledningen till att jag är uppe så sent;) Är fruktansvärt trött! Upp i morse, städade, pluggade. Sedan till stan och sen tenta till klockan sex. Oh god! Och sen kåren tills nu!
I förrgår hade vi även opposition av vårat grupparbete. Gick faktiskt strålande och vi klarade det:) Så nu är det bara köööra!

Puss


RSS 2.0