Veckans happening

Var helt klart en cykeltur häromdagen. Helt plötsligt när jag skulle svänga så flög mitt handtag av!
Det var en smärre chock. Cykeln svängde in i en trottoarkant och jag trillade av såklart. Sådär stod jag med en cykel under mig och ett handtag i handen. Tur att jag inte körde i en nerförsbacke!



Annars var jag hos Moa häromdagen. trevligt! Sydde till exempel klart mina kuddar så min soffa är perfekt nu;)
Nu har jag tvättid klockan 7-11, självklart är redan första tvätten inne. Sen ska jag städa eftersom syster kommer på lördag och imorgon har jag absolut inte tid! Dessutom ska jag städa tvättstugaan igen, vill ju inte bli föremål för klagomål en till gång. Såg igår när jag bokade tid att det satt en lapp fasttejpad på ett lägenhetsnummer "du städade inte!"
Haha, älskar bostadsrättsirritation!

Puss

Saker jag älskar

När CSN verkar ha en liten konspiration mot mig eftersom jag aldrig får mina pengar.
Någon kommer hänga på servicetelefonen prick 8! Penganra är utbetalade ifrån csn den 24 så finns
ju alltså någonstans i luften! Spännande!

HEEEIII

Måste.sluta.leka.med.min.webcam.

kanske imorgon!


zöt


kollar på tv


gravid


hola amigos!

Hörde jag gourmet?



Att du gjorde! Ett kylskåp fullt av biokemiska reaktioner som Carl-Jan skulle ha sagt! Jag & min vapendragare Anna har just samlat vuxenpoäng genom att storhandla på Maxi en fredagsförmiddag. Nu har jag fullt överallt, speciellt frysen. Inna tog vi en hurtig promenad på Björnön, riktig fint där! 
Annars har vi haft valvaka, jag fick äntligen ge utteryck för min längtan att göra en snygg dukning;)

Helt fantastikt, tycker ni inte?
Annars är det tenta-p. Lämnade in ett grupparbete igår och fick reda på ett nytt, just great. Kommande veckan blir tentaplugg och läsning av 479 sidor närmare bestämt. Igår så skickades grupparbetet in 15.59 (deadline 16.00) på grund av ett litet missförstånd, inget som rekommendera! Jag skakade innan arbetet kom upp i tid. ÅNGEST! För er som inte läst på högskola så är det no mercy som gäller, därav stressen. Skickar man fel eller liknande så räknas inget och du får göra om nästa termin(!!) Men nu löste det sig ju;)
Ikväll blir det filmkväll och studier. Först ska jag dock laga fetaostbiffar men ugnsrostade grönsaker i timjan och till det en härlig gräddsås med trattkantareller. ÅHÅ!

Puss

Nya prylar

I förrgår åkte vi till Eriklslund och shoppade lite. Västerås är himla stort faktiskt. Stan är ungefär som Linköpings men sedan finns det två stora handelscentrum typ som vårat Tornby.
Jag köpte en skrivare och en ny vattentålig digitalkamera! Den ska med till Egypten, det kommer bli grymt!
Igår pluggade och lunchade jag och Johanna vid hamnen och sedan gick vi en sväng på stan. Grekiska kolgrillsbaren är det nya stället! Det var stor marknad på stan och vi hittade små affärer på en massa bakgator. Dessutom hittade jag en liten utländsk mataffär med billiga grönsaker och ägg, vilken lycka!








Idag bär det av hemåt!
Puss!

Finally!

Stressen började bli maximal! Jag har hittat kursböcker och jag har betalat de men inga har kommit!
Imorse ringde jag till posten och då sa han att det låg flera vadderade kuvert där, då hade de inte sett namnet på dörren. PANIK! Så idag fick jag mina första böcker. Härligt tjocka och utmanande;)
Nu kör vi!


På en av de ska jag skriva referat och även reagera på mina egna försvarmekaninsmer emot vad författaren har skrivit, spännande;)

Puss

Take me home, countryroad..



Bokade just en ticket hem på fredag. Ska hämta lite prylar, rösta och fixa lite. Kan faktiskt vara hemma ända tills på onsdag om jag vill, det ni!
Trivs riktigt bra här i Vässan som det så fint kallas. Älskar min lägenhet och vi har så grymt bra lärare! Fick dock första inlämningen idag och den verkade ju svår men men. Köpte dessutom gymkort idag på friskis och det va himla fräscht, helt nybyggt och två våningar! Skaffade även snyggt kort såklart! Underbetttjej_89
Imorse var jag och Johanna ute på morgonpromenad längs hamnen och Svartån. Det var otroligt fint och sol hela vägen! Vi hittade också båtturer runt Västerås skärgård som vi tänkte testa.

See ya!


Blabla

Helgen har spenderats i Stockholm. Jag har letat skolböcker och nu fått tag i alla! YES! Dessutom har jag våldgästat Sannas skrivare innan jag har en egen, perfekt!
Annars är jag fortfarande sjuk vilket innebär att jag missat flera nollningssaker men what to do?
Idag har vi dubbla föreläsningar så nu laddar jag för en heldag.
Ja det finns inte så mycket kul att berätta när man har är sjuk..



puss

Food

Kör vidare på temat gourmet här och visar dagens frukost: stekt hjärtformat ägg (yes, formarna fukar!) med broccoli/skinkgratäng. Bilden ser lite blek ut men smakerna var mycket förnumstiga i sin otroligt genomtänkta kombination;)



Annars är jag fortfarande sjuk, usch! Hela klassen går runt och hostar. Men idag tar jag mig i kragen och ger mig in till hufuvdstaden. Ska leta böcker på biblioteket och möta upp Sanna, muchos trevligt!
Hoppas ni också har en trevlig lördag:)

pusss

Saker jag inte saknade i England..

MYGG! det här blir min död..


Welcome to my crib!










Såhär ser det alltså ut, pretty sweet!

x



Livet i lyx

Här tänker inte ätas någon dålig mat pga begränsad ekonomi. Här äter vi gourmet mat varje dag!



Fantastisk räksoppa med kokosmjölk, curry och rödlök. Även en perfetk avocado och några körsbärstomater för att komplettera måltiden. Dessutom har jag på morgonkvisten kyckling/brie i ugnen. Slå det!
Snart bär det av till första föreläsningen, ska bli riktigt kul! Är dock sjuk och blir bara sämre vilket inte är så kul. Alla går runt och hostar just nu. Igår hade vi en heldag med tävlingar mot Ekonomerna här, var riktigt kul! Fick bla smaka på honung/citronpeppar, blåsa ballonger medans andra sprängde de och sedan grillade vi korv.
Efter föreläsningen så bär det av till eskilstuna och mion kära mobilladdare! haha, finally!
Födesledagen spenderades framför tv:n med Johanna (Sanna storebrors bästa kompis flickvän) haha, eftersom hon inte har nån teckning alls hos henne. Västerås är som ett svart hål när det gäller teckning.  


Puss

RSS 2.0