Anniz fyller år


Hemmafrun serverar amerikanska hjärtformade pancakes!

Finfina presenter!

Middag på kvällen med hemmagjord pizza

Finaste Anna

Fina vänner

Årets julbak

Ischoklad, lussebullar, fudge, knäck, pepparkakscupcakes och pepparkakshus. Allt gick bra förutom ett mindre sammanbrott vid ihopklistringen av huset. Kristyren vart lite lös med, minst sagt.


Slutresultatet!

Försök nummer tre.


Anniz gör knäck!

Lojalitet

Förra gången jag va hemma så bråkade jag och min syrra då hon påstod att jag inte längre bor hemma och att hon får vara i "mitt" rum precis så mycket som hon vill. Jag sa att hon inte fick gå in där och hon verkar tagit med sig mina föräldrar i denna våg. Beviset:
 
Skålen med jordnötter på mitt sängbord som jag glömde kvar förra gången jag var hemma, står kvar.


Återkommer..

..så snart jag har löst denna ekvation. Och folk tycker ekonomistyrning är svårt. Get a grip.



och när jag löst den ska jag fortsätta sitta och kolla på mina senaste inköp:

Mot Vässan

Sitter på ett reginalt litet tåg ifrån forna tider. Känns bra, litar mer på det tidsmässigt än på X2000. Hann dessutom med bytet utan problem, perfekt!
Lyckas som alltid ha med mig en dubbelt så stor väska hem som hem åt andra hållet. Det är förvirrande det där med hem. Något som dock är fascinerande är att varje gång jag åker ifrån Linkan så har jag med mig ett stort lass med saker, och allt får alltid plats i min lägenhet. Nångång måste det ju bli fullt. Men nu ska det julpyntas! Då blir det fullt.
Nej, nu ska jag åka tåg och sen styra mot skolan.

Puss

Dagens födoämne äääääär...

OOOOOST!!
Nu har jag byggt upp ett tämligen stort förråd av just, ost. Riven. Min vänsterarm krampar pga maniskt rivande. Jag är också nöjd eftersom jag inte behöver köpa ost nu på ett tag. Tänk vad fantastiskt ost är. På mackan, som det är, på en gratäng, river över allt som finns. Jag säger bara,
MÖMZ!


Så typiskt mig

Okej, alla som känner mig vet att sånt här är så jävla typiskt mig.
Efter en brottningsmatch med min nya bläckpatron. Och nej, jag lyckades inte byta. Värda pengar. Undrar hur många dagar fäger sitter. / Klantig tjej_89



Vatten

Imorgon kommer jag inte ha nåt vatten pga nåt projekt. Helt plötsligt är allt jag kan tänka på vatten. Dricka, duscha, tvätta händerna, spola. Herregud! Måste börja fylla hinkar, NU.

Vuxenpoäng

Idag har jag mottagit första numret av Ica's egna tidning Buffé och fått en rabattcheck! IHHH!! Jag är så exalterad så det finns inte! Här ska shoppas maaaaaat! (för ovanlighetens skull liksom)

 

Idag har jag städat hela apartamento! Jag har tvättat, dammsugit, bäddat nytt och städat i köket. Har tagit hela eftermiddagen så nu är jag helt slut. Synd att familjen kommer på söndag och inte nu. Aja, INGET mys hemma hos mig tills dess helt enkelt. Haha.

CIAO!

Ge mig mer ekorrgos


Ekorrgos på hög nivå skulle man kunna säga!




Några fina bilder på mina fina vänner. Dagarna går brutalt fort och nu har vi dessutom tv-mys nästan varje dag. Vi skiftar bara mella olika lägenheter, perfekt att bo nära de flesta. Nu har vi starta ekonomistyrningskursen men vi har större problem än så. Igår insåg vi att största utmaningen under högskoletiden blir inlämningen i excel, herre min GUD! Känns annars också ganska oroande att läraren började med att säga att vi säkert hade hört rykten om att 60 till 80% kuggar denna tenta. Alla nickade innan han sa -Och det är ju en tung kurs. De flesta hade kanske väntat sig en förklaring och att det var överdrivet, tydligen inte.

Puss

Söndagsutflykt

Vi kände för ett miljöombyte idag. Passande nog hittade vi även en reklamsida för "Pittoreska Eskilstuna." Dit åkte vi alltså. Vilken upplevelse. Vi började med Tuna park där vi åt lunch. Sedan åkte vi in till city och fikade. Det var trevligt! Speciellt med en liten roadtrip, för mig som älskar att sjunga i bilen och allt. Helt enkelt en fin söndagsutflykt i goda vänners lag.

Ciao!

Dagens fattiglapp

På mitt lokala Ica så sitter just nu en helt fantastikt lapp uppe på anslagstavlan:

"Nyckelknippa upphittad i området. Fås tillbaka mot beskrivning och hittelön"

Lappen ger en en helt ny dimension av girighet. Den som hittade nyckeln måste vara en fattig student eller en bitter pensionär. Jag är också väldigt nyfiken på vad hittelönen ska vara i summa. Åh tack, här får du 50 kr för att du förvarade min nyckel i två dagar. Awkward liksom! Nej alltså jag hade tänkt mig 100 typ.

Saturday morning

Igår var vi ute en liten sväng. Gick in på kåren, spenderade en hel kvart där. Det var det. Innan var vi hos Emma och det var precis som alltid muchos trevligt!
Nu har jag lagt lite för mycket tid på att hänga på denna sida, känner mig allid lite..smutsig då. http://www.esny.se/ som att jag lever i en liten drömvärld och vill hänga på låset till galet dyra hus som jag aldrig kommer kunna köpa! (fel inställning, jag vet) (en del såna finns på utbildningen har jag märkt, med lite dålig verklighetsförankring som vill leva sex and the city liv, på riktigt.) Skulle dock inte ha nåt emot lägenheten i Soho. Helt galet hur lägenhter av den storleken kan vara så dyra.  
Nej, ska stänga fönstret NU.

Did it again

Som alla fantaaaastiska bloggläsare minns så glömde jag min plånbok på Toysrus. Nu har det hänt igen! När jag och Anna var och storhandlade på Maxi (vuxenpoäng) så gled min stora plånbok ur min ficka och hamnade bland clementinerna. När jag går därifrån hör jag nån skrika och säger att jag just glömt min plånbok. Haha, herregud! Vart ska jag lägga den nästa gång?


Tårta? På en torsdaaag?!

Dagen har spenderats med mitt kära ekorrgos Anna. Vid åtta promenerade vi ner till Ica och köpte frulle. Sedan spenderades dagen med Henry, powernap och sims. Varje gång hon har varit här så hittar man dessutom alltid diverse fyndbilder ifrån min webcam.



Är hon inte bedårande så säg?! God lunch åt vi också!

Jingle bells..

Galet mycket snö har kommit här på en dag! Mitt under den värsta snöstormen så skulle jag såklart ut och gå. Hittade ett COOP, mconalds och lite annat jättenära mig. Det var trevligt, promenaden var dock inte lika trevlig. Det värsta var kanske att komma in på coop då allt snö smälte. Lämnade ett vattenspår efter mig, haha.


Outside my window


Nej, julpyntet pockar åter på min uppmärksamhet;) Ciao!

Veckans mission..

..att ställa om min kroppsrytm. Idag har jag i alla fall Sex and the city 2 att kolla på. Ett plus eftersom det enda som går annars är pokemon och förslossningskliniken. Tro mig, jag vet.

Egypt pics



Herregud! En salig blandning av natur, snorkling och hotellet. Taget med systemisen och digital/undervattenskameran. Enjoy!

PUSS

Förtydligande

Ja, jag ska lägga upp ett litet bildregn. Redan idag tror jag. Men först:
bilden nedan på fisken har alltså jag tagit. Därav den nära-döden-upplevelsen. (så att ni ska uppskatta mig ännu mer!) Så nära va den när vi höll på att krocka. Jag sysslar inte med googlebilder, OK?! haha.

puss

HA! Ni gick på det!



Det vet jag för jag har redan testat det på Anna!
Här trodde ni att det hade blivit nån deppblogg och att inlägget va till nån kille eller nåt sånt töntigt. Men neherå, jag har ju humor, och viss finess så att säga. Texten handlkar såklart om mitt hår. Läs igen gott folk och tänk om. Då kommer ni se alla genomtänka poänger. Jag har ju klippt mig såklart!
Crappy bild jag vet men ni ser att minst 15 cm är borta!

PUSSS

Så var det slut

Jag har liksom ansträngt mig ett tag nu. Ju längre tiden gick desto trassligare blev det mellan oss. När tiden gick så blev det mer och mer slitet. Det var liksom inte värt det och jag undrade varför jag hade tyckt det ifrån början.
Så nu får det vara nog. Jag säger nej, försvinn! Och om jag vill ha dig tillbaka så kommer du ändå när jag vill, varenda jävla gång, i sinom tid.

Om att se döden i vitögat

Att krocka med denna var nästan snäppet värre är den egyptiska magsjuka jag just nu genomlider.



RSS 2.0