Tengo no dineros

Hola!

Mina föräldrar har varit här och underhållit mig och lagat en massa mat. Även bidragit med hemmagjord saft och kantreller <3 Så..hur kan man se att de har varit här?

ÅHH! halloumi! DYR mat!! haha.

Här är förresten mitt senaste lägenhetsebjudande, tackade vänligt men bestämt nej.


Cravings

Herregud! Har inte tid att blogga just nu. Är upptagen med att äta- att ha brutalt hög ämnesomsättning är inte så värt, ändå. Sista målet intas kl. 3.00, och ni som känner mig vet att detta är högst onaturligt.

Puss

Ehh

Kan nu i efterhand känna att jag kanske gav min syster lite väl fria tyglar med tanke på headern. Jobbar på det.

Puss!

Oj då.

Skulle göra om bloggen till en ny extremt flashig design men nej. Det blev lite mer..plattfisk. Kanske får ringa syster och fixa det här.

På skansen

Åh, djur är såna små gulliga varelser! Fast sötast var visst ett djur som inte var så litet, men ändå. Jag menar tycker man inte att det är sötast i världen så måste man helat klart vara släkt med nån liten man vid namn Adolf eller liknande.
Och då pratar jag alltså om sälen, och inte Matilda. Även om hon också är söt.





All over again

Nu ska jag alltså flytta. Igen.
Bara att börja om. Kände dock att jag kanske upplevde en av de bästa högtiderna här i Vässan igår, cityfestivalen. Har sett både The ark & Petter och det var galet bra. Tur att jag hanna uppleva det bästa innan jag far;)
För att öka sympatin lite för att jag måste flyttpacka igen och ge nån slags förklaring till min amount of prylar så visar jag denna bild.
Såhär ser det ut bredvid våran dörr på landet, svar JA! min mor älskar prylar even more..



RSS 2.0