Ville bara..

skriva en liten rad om att jag ska till London imorgon! Woho!
Var dessutom på en väldans fin begravning idag.
So long!

Nödiga prylar från mitt kök

I dagarna när jag har städat ur mitt kök så har jag hittat alla roliga och nödvändiga(?) köksprylar som jag har.



Persiljekvarn


Mina serverings-snigelskal


Grönsaks skivare/hackare


Änglaspel med jordgubbar, haha.


Vindruvsklipparen, varför dra av en klase när jag har en speciell sax?

Mömz

Glömde ju namedroppa lite när jag ändå har chansen. I fredags var vi ute på Å här i Väzzan. Helt plötsligt satt vi på samma uteservering Maria Montazami, beat it?! Emma och Matilda vart helt starstruck och har nu en massa fina bilder och filmer med henne.

Ville mest bara berätta att jag har testat att laga lasagne och det vart den godaste maten på länge. Ungefär såhär gott ser det ut.


Flytten har börjat

Idag har jag faktiskt börjat ta tag i flytten. Åkte och köpte tre st kartonger (som att det skulle räcka?) och började packa. Emma som också är på gång med sin flytt och ska flytta innan sommaren uttryckte det såhär:
-Varenda gång jag tycker det känns jobbigt att packa så tänker jag att jag har i alla fall inte så mycket prylar som Linn.
Med dessa ord kände jag att det faktiskt var på tiden ta komma igång. Min kära soffa är såld också, den kan eventuellt dock redan ersatts av sisådär uppksattningsvis tre st sittpuffar.
Nedanstående hylla tog upp alla kartonger.




När vi ändå pratar om att flytta prylar från en destination till en annan så vill jag bara uppmärksamma alla om att jag nu har en ny cykel. Tillåt mig presentera fenomenet CYKEL I OPEL CORSA. (tricket är att montera bort styret, sadel och cykelkorg för er som vill prova.)



Studentliv

Idag har jag fixat den antagligen mest påkostade sallad jag någonsin gjort. Och god vart den!



Men, allt har en baksida. Dyr mat innebär att man måste spara nån annanstans..




Nog om det, planen är att gå på toa nästa gång på jobbet kl 8 imorgon, perfekt! Imorgon åker jag till Linköping över helgen och efter det till Stockholm för att träffa mina bästa och planera Londonresan!
Puss


Renhållning i kvartet

Kl 7 imorse hände det. Renhållningen. Glömde helt bort det och idag när jag skulle ta bilen till Ica väntade en bot på 700 kr. Tappade lite suget att handla måste jag säga. Å andra sidan skulle jag ju panta burkar så.. haha.
MEN! För att behålla en fantastisk positiv anda i min blogg har jag fått ännu ett jobberbjudande idag och det är ju alltid trevligt.
Åh kom just på att jag sålde min soffa igår! Där kom pengarna till boten.


Sunday mornin

Sitter och kollar på amerikanska nöjesnyheter nu (jag just upptäckte att jag har de!) Just nu jämför de bin Ladens död med suermannen. Samma dag som han dödades avsade sig supermannen sitt amerikanska medborgarskap i serien?!?! HERREGUD!?! All repportar drar stora paralleler, det är ett dåligt tecken till alla patriotiska i landet, till alla amerikanska starka soldater ute i världen och herregud.. hur kan de göra så osvosv? Känns något överdrivet ärligt talat.
Iallafall.. har jobbat sedan tre dagar i rad nu och det börjat faktist bli rätt tungt. Va dock ut en sväng i fredgas och det var muchos trevligt!
Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska starta. Tydligen ska den starta automatiskt klockan sju men jag tänkte kolla igen vid åtta. Annars har jag ett problem eftersom jag bara harmina jobbkläder.  

Jag & min fina farfar


Valborg

Okej, igår var en sån dag där det hände så mycket så det väger upp för det senaste halvåret av mitt lv.

1. jobbar hela dagen
2. cykeln stulen(!)
3. blir erbjuden nytt jobb
4. bokar boende i London
Detta uppdelat på en vecka nästa gång, tack!

RSS 2.0