TADAAAAA!



Hur fantastiskt är inte det här?? Snart kommer jag ha egenodlad sallad till varje måltid (hoppas jag!)

För er som funderat på att odla har jag ett bra tips. Detta tips kommer spara er ifrån att behöva plantera om några gånger. Ställ INTE fettlösarsprayen bredvid vattnsprayen. Det kan möjligtvis ha varit så att jag fick börja om fyra gånger närmare bestämt. Undrar om min stackars oregano tar sig efter det. Den verkar lite ovillig att växa faktiskt.


Projekt

Har börjat odla mina egna kryddor i ett försök att ta min matlagning ett steg längre. Haha. Dessutom kände jag att när olifikusen fick sätta livet till så kunde jag lika gärna använda jorden. Här är min lilla odling:




Sallad, citronmeliss, oregano och rosmarin

Tentatider

Under flera dagar har jag byggt upp ett diskberg. Nu har jag inga tallrikar kvar. (okej, det va en lögn men inga normala tallrikar) Varför kanske ni ickestudenter undrar? Jo därför att jag vet att jag idag, dagen före tentan måste ha nåt att göra för att slippa plugga. Har redan dammsugit och städat men vad är tråkigast? Men lite roligare än att plugga till en tenta? Exakt, diska!



Dessutom råkar kanal 6 av en slump ha ett maraton med bra skitserier som jag totalt fastat i. Jag menar är det ens lagligt att ha Legend of the seeker, Simpsons, Family guy, Scrubs och How i meet your mother på rad? Speciellt i tentatider liksom.

Auktionsfynd del 2


Mina fantastiska snäcktallrikar! Tänk vilka oslagbara dukningar jag kommer kunna göra med dessa.

Champagneglas, smörskål, liten mjölkkanna och en juicepress.

En rolig karaff med plats för isbitar. Ett av de snygga champagneglasen syns igen också.

Alla mina fina örngott och lakan!


Och nu till problemet..platsen!


I väntan på döden

Just nu sitter jag och laddar med äggröra på mitt nya lilla favoitfat. Önskar till tusen att jag hade hela servisen..
Klockan sex ska jag och Emma köra 75 min box. Wish me luck, halleluja!
Tänkte kanske posta ett inlägg senare med fynd del 2. Har varit hemma med bilen och kunde få med mig allt som inte fick plats i väskan förra gången. Älskar prylar.


Thursday

Talet gick bra thank god! Inte perfekt men bra! Skönt att man har testat att föreläsa på engelska nu också, känns som att det inte kan bli så mycket värre nu faktiskt. Idag har vi inlämning av ett grupparbete, nästa veckan är det tenta och en till tenta veckan efter det. Första tentan görs med öppen bok vilket gör en lite misstänksam. Blir det enkel tenta eller brutalt svår istället?
Igår vad vi ute på Å och hade trevligt! Där ska man helt klart hänga om man vill träffa nya människor med fokus på utbytesstudenter. Ska försöka få tag i lite bilder från Emma.
Förövrigt tränade jag, emma och matilda ett medelpass i förrgår. Matilda va helt säker på att det va medel/puls men nej då. Vi dog, och dog igen. Vi gjorde bort oss konstant och kunde ca 25% av rörelserna. Dessutom va det nån sorts friskismaxning i "uppmuntrande"rop. Väldigt hurtigt!
Jaja, nu ska jag vandra bort till emma och läsa arbete innan deadline..

Puss

Just nu!

Skypar med Anna som just upptäckt att skype är roligt (och finns)! Hon har nog inte upptäckt snapshot än, hoppas jag.
Vi sitter och övar inför speech imorgon inför 50 personer på engelska, YAY!


Anna vinkar


Anna övar

Auktion



Söndagen spenderades på auktion. En kall lokal, en liten gasolfläkt som det kom lågor ur och en hel del original som nog inte så ofta ser solljus. Succen var ett faktum.
Jag köpte en massa fina dukar, broderade örngott, gamla böcker, skålar, fina glas med fint mönster (som inte syntes på bild såklart) ugnsformar, vindruvsklasesax (!). På bilderna kan några fynd beskådas. Jag fick inte med mig allt och jag fick till och med hjälp att bära väskan uppför trapporna på stationen för den var så tung.
På sista bilden är min senaste pryl, en alla hjärtans dagpresent som gör mitt fönster mycket finare!

Switzerland



Fin början på resan!







Planschen utanför sexbion. Censur känns överskattat.

Godbitar ifrån fb-chatten



Känns fantastiskt att vara hemma igen. Det är liksom en annan jargong so to speak.

Switzerland

Tänkte egentligen bara göra ett fint inlägg för att påminna om min levnad.
Sitter just nu på Starbucks och snyltar nätverk. Vi har lagat god mat, shoppat och vädret är fantatiskt i jämförele mot
Sverige. Några plus och helt torrt på alla gator, halleluja!

Hoppas livet är fint hemma.
Puss


RSS 2.0